Nyheter 2012

2012-09-08: I dag på Nat. Gimo fick Kassandra Excellent i kvalitetsbedömningen i Juniorklassen och blev 1:a i Juniorklass konkurrens för domare Jelena Kruus, Estland 

              

2012-08-26: I dag på Int. Visby blev Nalle Bästa Hane 2:a och fick R-CACIB för domare Carl Gunnar Stafberg, Sverige. 

              
 

2012-08-25: I dag på Nat. Visby blev Nalle BIM. Kassandra fick Excellent i kvalitetsbedömningen i Juniorklassen och blev 1:a i Juniorklass konkurrens. Domare var Göran Bodegård, Sverige. 

             
  

 
                     

2012-08-19: I dag på Int. Eskilstuna blev Nalle BIR och fick CACIB. Kassandra blev Bästa Tik 3:a. Domare var John Muldoon, Irland.

               
 

              
                   

2012-08-18: I dag på Int. Norrköping blev Nalle Bästa Hane 2:a och fick R-CACIB för domare Mirko Lunden, Sverige.

                     

2012-08-12: I dag på Nat. Ronneby blev Kassandra Bästa Tik 3:a och fick    R-CERT. Nalle blev Bästa Hane 3:a. Domare var Marianne Holmli, Norge. 

                

           
                

2012-07-28: I dag var det dags för sommarens chow chow träff. En träff som var en kombinerad hundträff och grillkväll. Vi bestämde att träffen även denna gång skulle vara hemma hos Christer och Pia utanför Söderköping. Vi träffades hemma hos Pia och Christer på eftermiddagen. Som vanligt blev våra hundar alldeles vilda så fort som vi parkerat bilarna vid huset. De kastade sig ut ur bilarna och sprang in i trädgården för att leka med varandra och springa runt överlyckliga över den stora trädgården och sin frihet. Medan hundarna lekte i trädgården hjälptes vi åt med att förbereda kvällens grillning. När hundarna hade lekt sig trötta var grillen lagom varm för att påbörja grillningen. Hundarna fick också vara med på grillningen då Toril varit så omtänksam och tagit med sig ett stort paket med korv till hundarna som de fick dela på. När maten var färdiggrillad åt vi god mat och umgicks med varandra och våra hundar till långt in på natten. Tack Toril, Pia och Christer för en fantastisk dag och kväll med god mat och trevligt sällskap. 

             
 


                  

2012-07-22: I dag på Int. Köping blev Kassandra BIM-valp med HP. Nalle blev Bästa Hane 2:a med CACIB. Domare var Marie Petersen, Danmark 

              
 

   
                  

2012-07-07: I dag på Nat. Tvååker blev Kassandra BIR-valp med HP. Nalle blev Bästa Hane 3:a. Domare var Arne Foss, Norge.
                
              

              
                  

2012-07-06: I dag på Int. Tvååker blev Kassandra BIR-valp med HP för domare Carsten Birk, Danmark.
            
                          

2012-07-01: I dag på SSUK:s officiella utställning i Borås blev Kassandra 2:a med HP i valpklass för domare Lori Wilsson, England. Nalle blev Bästa Hane 2:a för domare Eugene Yerusalinsky, Ryssland

               
 
                 
                          

2012-06-02: I dag på Nat. Norrköping blev Kassandra BIM-valp med HP för domare Jasna Matejcic, Kroatien. 

             
 

2012-05-27: I dag på Int. Österbybruk blev Kassandra 2:a med HP i valpklass för domare Nina Karlsdotter. 

              

2012-05-05: I dag var det dags för årets första chow chow träff. Vi hade bestämt att vi skulle träffas hemma hos Pia och Christer utanför Söderköping för en mysdag tillsammans med våra hundar. I dag hade vi bestämt att det var Nalles och Charlies tur att få en dag tillsammans med matte, husse och chow chow kompisarna, så i dag fick flickorna stanna hemma. Vi träffades vid 13-tiden och så fort vi öppnade bakluckan på vår bil hoppade Nalle ut och sprang överlycklig fram till staketet vilt viftande på svansen. Pia hjälpte honom in i trädgården och sedan var det full fart. Pia som var värdinna för dagens träff hade dukat upp ett jättefint kaffebord med både smörgåsar och kaffebröd, så medan hundarna sprang och lekte i trädgården högg vi in på bordets alla läckerheter. Vi hade tur med vädret för solen sken från en molnfri himmel fast det blåste ganska kallt så när hundarna hade lekt färdigt och kaffet var urdrucket valde vi att avsluta träffen i Pia och Christers vardagsrum. Vi hade så trevligt att vi glömde bort tiden så vi bröt inte upp förrän framåt kvällen för hemfärd. Jag tackar Pia, Christer, Toril och Patricia för en toppenträff. Hoppas att vi kan göra om det snart igen. 

                     

2012-03-25: I dag har vår lilla Kassandra gjort sin utställningsdebut. Vi har varit i Karlskoga och ställt ut henne i valpklass 4 - 6 månader för domare Carin Sandahl. Resultatet blev det bästa tänkbara. Kassandra blev BIR-valp med HP och gick därmed vidare till gruppfinalen. Där placerade hon sig som BIG-3:a i stor konkurrens då det var många fina hundar som hon tävlade emot.