Nyheter 2010

2010-10-17: I dag har Nalle, Charlie, El-zah, matte och husse varit på Chow Chow träff i Norrköping. Eller rättare sagt i Vrinneviskogen i Norrköping. Vi träffades vid parkeringen vid 12-tiden och fortsatte sedan upp till den stora hundrastgården för att våra hundar skulle få busa lite med varandra. När hundarna hade stojat färdigt med varandra och började bli trötta kopplade vi dem och fortsatte med en promenad på vandringleden i skogen. Det var en underbart vacker höstdag med strålande solsken och rimfrost i gräset. Vi satte oss utmed vandringsleden för att fika och prata en stund innan det var dags för oss att bege oss hemåt. Det var en fin dag men vi var nog alla överens om att det var lite sent på året för att fika ute, så nästa gång vi beger oss till Vrinneviskogen för en chow chow träff få det nog gärna vara lite varmare. 

                

2010-08-29: I dag på Int. Visby blev Nalle Bästa Hane 2:a med R-CACIB för domare Annika Ulltveit-Moe, Sverige.

                             

2010-08-28: I dag på Nat. Visby blev Nalle BIM och fick CERT. Med sina tre Cert blev Nalle i dag Svensk Utställningschampion, SE Uch för domare Leif Lehmann Jörgensen, Danmark. 

                

2010-08-22: I dag på Int. Eskilstuna blev Nalle Bästa Hane 3:a med R-CACIB för domare Elisabeth Spillman, Sverige.

                                        

2010-08-21: I dag på Nat. Norrköping blev Nalle Bästa Hane 2:a för domare Moira Grant-Cook, Irland.

                                           

2010-07-31: I dag på Int. Ransäter blev Nalle Bästa Hane Reserv för domare Luis Gorjao-Henriques, Portugal.

                            

2010-07-24: I dag på Int. Köping blev Nalle BIM och fick CERT och CACIB för domare Ewa Nielsen, Sverige.
 
                

2010-07-03: I dag på Nat. Borås blev Nalle Bästa Hane 2:a för domare Göran Bodegård, Sverige.

               

2010-06-13: I dag på Chow Chowringens klubbmästerskap blev Nalle Bästa Hane 4:a för domare Yvette Ferguson, USA.

                                     

2010-06-06: I dag på Int. Norrköping blev Nalle Bästa Hane 3:a för domare Milivoje Urosevic, Serbien.

                       

2010-05-29: I dag på Int. Österbybruk blev Nalle 1:a i Öppen klass och 2:a i Öppen klass konkurrens. Domare var Anita Whitmarsh, Sverige.

               

2010-05-08: I dag på Nat. Larv blev Nalle 1:a i Öppen Klass och 1:a i Öppen klass konkurrens. Domare var Jelena Kruus, Estland.

                      

2010-05-02: I dag har husse, matte, Charlie och Nalle varit på Chow Chow träff i Katrineholm. El-zha stannade för dagen hemma hos sin hundvakt som hon fick rå om helt själv. Vi träffades hemma hos Pia & Thomas och eftersom vi var tidiga hann vi med både en kortare promenad med hundarna och en snabbfika innan resten av gänget dök upp. Då de andra kom gick vi en längre promenad i omgivningarna nere vid sjön och där fick de hundar som ville ta ett tidigt vårdopp. Nalle är en riktig badkruka så för hans del var det ok att titta på medan de andra hundarna badade. Däremot Charlie bara älskar att bada, så det var tur att vi hade koppel på honom för annars hade han säkert simmat iväg från oss. Efter badstund och fotografering av oss och hundarna gick vi tillbaka hem till Pia & Thomas för att fika och umgås med varandra och våra hundar.

                

2010-04-25: I dag på Nat. Västerås blev Nalle BIR och fick CERT för domare Arvid Göransson, Sverige.