Om oss

Välkommen till oss

Jag heter Ing-Marie och bor med min man Micael i Norrköping. Vår stora passion här i livet är djur, och då i synnerhet våra hästar och hundar.

Jag har älskat hundrasen Chow Chow sedan jag stiftade bekantskap med den första Chow Chowen redan på 70-talet. Men det skulle visa sig att det skulle dröja många år innan drömmen att äga en blev verklighet. Vår första Chow Chow köpte vi 2007, han flyttade hem till oss i januari 2008 och lystrar till smeknamnet Nalle. Lystrar och lystrar är kanske mycket att säga, han är ju trots allt en Chow Chow med allt vad det innebär. Vi fick till vår stora glädje själva vara med och bestämma hans "riktiga" namn, och vad kan vara ett bättre namn på en Chow Chow än Winnie the Pooh (Nalle Puh).

Efter att vi köpt vår älskade Nalle blev det raskt två Chowar till i familjen. Sommaren 2008 flyttade vackra Charlie hem till oss och i maj 2009 kom alldeles underbara lilla El-zah hem till oss.
 
Från början var det meningen att vi bara skulle ha våra hundar som sällskap, att hålla på med utställning var för oss helt otänkbart. Men efter en trevande start fick vi blodad tand och i dag kan vi stoltsera med att vår första Chow Chow Nalle är Svensk utställningschampion, en titel han tog redan några månader innan han fyllde tre år. Kanske kommer fler av våra underbara vänner att lyckas lika bra i utställningsringarna, för fortsätta att ställa ut våra hundar kommer vi definitivt att göra.

Vad detta kommer att utvecklas till i framtiden vet man aldrig, men följ gärna med oss och våra hundar på vår resa genom att besöka vår webbsida ofta. Ni är alltid lika välkomna!

Hälsningar/Ing-Marie & Micael